Pâte de bouillon de légumes végane

Pâte de bouillon de légumes végane

4.8 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
650 g

Składniki

  • de champignons secs
    25 g
  • d'eau chaude
    200 g
  • de céleri branche coupé en morceaux
    200 g
  • de carottes coupées en morceaux
    250 g
  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • de tomates coupées en morceaux
    100 g
  • de courgettes coupées en morceaux
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • de champignons
    50 g
  • feuille de laurier, sèche (opcjonalnie)
    1
  • de mélange d'herbes aromatiques, fraîches effeuillés (par ex. basilic, sauge, romarin)
    6 brins
  • de persil frais
    4 brins
  • de gros sel de mer
    120 g
  • d'eau
    30 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 61 kcal / 257 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 5 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...