Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de champignons, secs
- 200 g d'eau chaude
- 200 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 100 g de tomates, coupées en morceaux
- 150 g de courgettes, coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de champignons
- 1 feuille de laurier, sèche
- 6 brins de mélange d'herbes aromatiques, fraîches effeuillés (par ex. basilic, sauge, romarin)
- 4 brins de persil frais
- 120 g de gros sel de mer
- 30 g d'eau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 257 kJ / 61 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Sel aux herbes
5 min
Bouillon de légumes en poudre
5h
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 min
Pain de mie
3sa
Salade de crudités
10 min
Pâte de bouillon de volaille
45 Min
Pain aux graines de lin
1j 30 menit
Pain croustillant
1j
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Yogourt nature
12 Std.
Beurre aux herbes
5 min