![Concasser du chocolat Concasser du chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4EF5467B-10F8-4011-95BD-06CA564E86DD/Derivates/c4279ebd-8cd8-42a1-a5d2-bbdc122022dc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat, froid, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2428 kJ / 580 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lait chaud au miel
10min
Tarte aux pommes (TM6)
1sa
Tarte aux pommes
1sa
Salade de chou blanc (TM6)
15 dk
Gratin de pommes de terre (TM6)
1 Std. 10 Min
Burgers de beignets de pommes de terre aux épinards
35min
Liqueur de noisettes au caramel
20min
Cuisson du riz
25 dk
Caramels au beurre salé
1h 45 min
Cake choco-courgettes
1 godz. 25 min
Cuisson des pâtes
25 dk
Sauce à salade moutarde-balsamique
10min