Oignons rissolés (200 g)

Oignons rissolés (200 g)

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 bocal

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
  • 170 - 200 g d'oignon jaune coupés en quartiers (voir conseil)
    170 - 200 g d'oignon rouge, coupés en quartiers (voir conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 17 mg
Białko 2 g
Kalorie 954 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...