![Oignons rissolés (200 g) Oignons rissolés (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3136ee89-d495-42c5-9769-df6674c08c6a/Derivates/edc88487-ba25-4a26-aa3c-22ec3dac4705.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile végétale
-
170 - 200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir conseil)
lub 170 - 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz basmati
35 min
Oignons grillés (200 g)
25 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des œufs
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 dk
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Cuisson des pâtes
25 min
Rissoler des oignons
20 min