Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 500 g de boulgour
- 400 - 800 g d'eau
- ½ - 2 c. à soupe d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 896.4 kJ / 214.1 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 295.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuire du riz long complet
55min
Cuisson du riz jasmin
35 Min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cuisson du boulgour moyen
35 Min
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson des œufs
20 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson de l'épeautre complet
35 Min
Cuisson du millet
45min
Cuisson du riz
25 min