Haricots verts aux tomates et au persil

Haricots verts aux tomates et au persil

4.8 138 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
    1 bouquet
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    ½
  • d'oignon émincé
    80 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    70 g
  • de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
    400 g
  • d'eau
    100 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • d'haricots verts frais rincés
    400 g
  • de poivre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 175 kcal / 732 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 14.9 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...