Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ gousse d'ail (opcjonalnie)
- 80 g d'oignon, émincé
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 400 g d'haricots verts frais, rincés
- 1 pincée de poivre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 5.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Accompagnement à la courgette
30 Min
Petits pois et carottes
35 Min
Salade de pommes de terre
1h 5min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Gratin de chou-fleur
55min
Champignons à l'ail
20 Min
Cuisson du riz
25 Min
Salade de haricots verts aux lardons
40 Min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Légumes rissolés
20 Min