Urządzenia i Akcesoria
Mousse au jambon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
250 g de jambon cuit coupé en tranches ou en dés
-
300 g de ricotta fraîche
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.6 g
Kalorie
682 kJ /
163 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto
30 min
Mousse au thon
5 min
Sauce cocktail
5 min
Sauce béarnaise
20 min
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Steak tartare
30 min
Mousse au thon
10 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1 godz. 30 min
Mousse à la truite
5 min
Dip au thon
5 min
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min