Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de moutarde à l'ancienne
- 50 g de vinaigre balsamique
- 2 c. à café de sucre
- 2 c. à soupe de mélange d'herbes séchées (par ex. basilic, origan, thym, romarin)
- 1 c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 9420 kJ / 2249 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 245 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade pommes-carottes
5 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Mousse au thon
5 min
Panure
5 min
Riz Casimir
45min
Sauce balsamique
10 min
Papet vaudois
55min
Sauce bolognaise
3h 15 min
Focaccia aux tomates
40min
Croissants au jambon
35 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Tresse bernoise
1h 45min