Urządzenia i Akcesoria
Sauce à salade moutarde-balsamique
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
240 g d'huile d'olive extra vierge
-
50 g de moutarde à l'ancienne
-
50 g de vinaigre balsamique
-
2 c. à café de sucre (opcjonalnie)
-
2 c. à soupe de mélange d'herbes séchées (par ex. basilic, origan, thym, romarin)
-
1 c. à café de sel
-
¼ c. à café de poivre noir, moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Białko
4 g
Kalorie
9420 kJ /
2249 kcal
Tłuszcz
245 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce balsamique
10 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Mousse au thon
5 min
Panure
5 min
Riz Casimir
45 min
Gâteau oignons-fromage
1 godz. 15 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Papet vaudois
55 min
Sauce à salade à la française
20 min
Croissants au jambon
35 min