Insalata di polpo a Cottura Lenta

Insalata di polpo a Cottura Lenta

4.5 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 25 g di aceto balsamico
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
  • 700 g di polpo fresco i tentacoli
  • 800 g di acqua
  • 100 g di rucola fresca, lavata
  • 250 g di pomodori datterino a metà
  • 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 603.5 mg
Białko 32.1 g
Kalorie 1458.1 kJ / 348.5 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...