Crêpes ai 4 formaggi

4.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Crêpes
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 250 g di farina tipo 00
  • 600 g di latte
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Besciamella ai quattro formaggi
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 400 g di formaggio (Emmental, Gruviera, Bitto), a pezzi
  • 1000 g di latte
  • 80 g di burro a pezzi
  • 90 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 250 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
  • granella di noci a piacere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 695.9 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 2259 kJ / 539.9 kcal
Tłuszcz 33.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Węglowodany 36.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...