Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 300 g di castagne fresche senza buccia
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 110.5 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Błonnik
- 14.1 g
- Sód
- 27.6 mg
Alternatywne przepisy
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 godz.
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2 Std. 10 Min
Brodo di manzo
3 Std. 50 Min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 Std. 20 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 godz.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8u. 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz.
Besciamella (TM6)
15min