Wersje kompatybilne
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di polpa di zucca a pezzi (1x3x6 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di guanciale a listarelle
- 20 g di aceto balsamico
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 756.5 kJ / 180.8 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Cipolle piccanti insaporite
20 Min
Uova sode
20 Min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 Std. 20 Min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2 Std. 30 Min
Cestini con crema alla zucca
2h
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1 Std.
Zucca al curry
45min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Funghi insaporiti (300 g)
25min