Pollo al chocolate con cigalas y boletus

Pollo al chocolate con cigalas y boletus

4.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 raciones

Składniki

Picada
  • almendras crudas sin piel
    6
  • avellanas tostadas
    6
  • ñoras sin pedúnculo ni semillas
    2
  • de chocolate negro (72% de cacao)
    40 g
  • de sal
    1 cucharadita
Pollo y cigalas
  • de boletus deshidratados
    30 g
  • de agua caliente
    300 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • de cebolla en trozos de 2-3 cm
    500 g
  • diente de ajo
    2
  • de contramuslos de pollo sin piel con hueso salpimentados, en dos trozos
    800 g
  • de brandy
    150 g
  • de tomate maduro pelado en cuartos
    150 g
  • cigalas enteras crudas
    12

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 396 kcal / 1656 kJ
Białko 37.4 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 629.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...