
Urządzenia i Akcesoria
蘋果味噌炒雞丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥50 克
-
蒜頭30 克
-
油20 克
-
味噌 (白味噌)4 大匙
-
味醂1 茶匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約500克),切塊(約3公分)2 片
-
蘋果 帶皮,切塊(約2公分)150 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊(約2公分)50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
557 kcal /
2329 kJ
Białko
37.5 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30分鐘料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan