Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 黑豆 ,洗淨,預先浸泡6小時或隔夜
- 1 包 中藥包 (何首烏藥材包,祥見要訣)
- 400 克 排骨 ,洗淨,川燙
- 1500 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整或省略
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 5807.1 kJ / 1389.2 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 116.7 g
- Tłuszcz
- 311.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 300.5 mg