
Urządzenia i Akcesoria
醬燒牛腩肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙和烹煮用)1700 克
-
牛腩 ,切塊(約5公分)600 克
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 ,去蒂頭,略拍扁10 克
-
八角1 粒
-
蕃茄醬30 克
-
甜麵醬30 克
-
辣豆瓣醬25 克
-
醬油20 克
-
冰糖15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)150 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)150 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
562.6 kcal /
2351.8 kJ
Białko
31.4 g
Tłuszcz
30.2 g
Węglowodany
42.4 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan