醬燒牛腩肉

醬燒牛腩肉

4.5 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • (川燙和烹煮用)
    1700 克
  • 牛腩 ,切塊(約5公分)
    600 克
  • 10 克
  • ,切片
    10 克
  • ,切段(約4公分)
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去蒂頭,略拍扁
    10 克
  • 八角
    1 粒
  • 蕃茄醬
    30 克
  • 甜麵醬
    30 克
  • 辣豆瓣醬
    25 克
  • 醬油
    20 克
  • 冰糖
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
    150 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切塊(約4公分)
    150 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 562.6 kcal / 2351.8 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 42.4 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...