鮭魚拌炒飯
TM5 TM6

鮭魚拌炒飯

4.0 (17 ocen)

Składniki

  • 500 克 新鮮鮭魚肉片 ,去骨、去皮
  • 1 大匙 米酒
  • 1 茶匙 鹽
  • 2 顆 蛋 ,稍微打散
  • 1200 克 水
  • 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
  • 2 根 蔥 ,切段
  • 1 大匙 油
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2108 kJ / 504 kcal
Białko
28.5 g
Węglowodany
38.7 g
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy