Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 1 garlic clove or 20 g brown onion
- 250 g skinless turkey breast or turkey leg meat (boneless), cut into cubes (3 cm) and patted dry with paper towel
- 2 - 3 pinches salt
- 2 - 3 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1986.6 kJ / 473 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 1044.8 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Bacon with chicken strips
15min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Sautéed prawns
15min
Sautéed turkey strips
15min
Browned beef cubes (well done)
15min
Sautéed chicken strips
15min
Browned Turkey Cubes
15min
Sautéed chicken cubes
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Browning Beef Strips
15min