Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g sugar
- 90 g pistachio nuts, shelled, unsalted
- 30 g rice flour
- 2 egg whites
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 222 kJ / 52 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Linzer torte
5 Std. 10 Min
Poppy Seed and Orange Cake
1h 30 min
Santiago cake
1u. 20min
Vegetable and hazelnut cheese muffins
45 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1u.
Whole Orange Cake with Spiced Syrup
2h 20 min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Orange and almond cake
2h 20 min