Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 10 oz Fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
152 mg
Białko
2 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Spinach
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min