Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 152 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Lemony Green Beans
20min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Barley and Tomato Salad
45min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Eggplant Sauté
30min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Mixed Mushroom Sauté
30min