
Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 10 oz Fennel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
107 kcal /
448 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
152 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Steamed Cauliflower
25 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min