Pesto di rucola

Pesto di rucola

4.6 278 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 30 mesi)
    50 g
  • di pinoli sgusciati
    50 g
    50 g di nocciole, spellate
  • di rucola pulita
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    120 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 1584 kcal / 6632 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 164 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...