Polpettone di tonno

Polpettone di tonno

4.4 656 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di pane a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 320 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
  • 2 uova
  • 600 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.5 g
Kalorie 1268 kJ / 303 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...