Urządzenia i Akcesoria
Taro bread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 portions
Składniki
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1208 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
XO sauce
1 godz. 50 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Pineapple buns
9 godz. 50 min
Rosewater madeleines
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min