Urządzenia i Akcesoria
Taro bread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
10 portions
Składniki
Dough
-
olive oil for greasing
-
baker's flour200 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
milk120 g
Taro filling
-
water600 g
-
taro peeled, and cut into pieces (2 cm - see Tip)300 g
-
sugar to taste100 - 120 g
-
unsalted butter30 g
-
milk20 g
Taro bread
-
unsalted butter softened, plus extra for greasing30 g
-
baker's flour70 g
-
plain flour plus extra for dusting30 g
-
eggs2
-
milk2 tsp
-
caster sugar20 g
-
salt½ tsp
-
flaked almonds for sprinkling15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1208 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1 godz. 35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min