Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 461.5 mg
Alternatywne przepisy
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 godz. 30 min
Leek and tattie soup
40 dk
Dessert di riso al mango
55 dk
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 dk
Soufflé al Castelmagno
55 dk
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Torta di limone destrutturata
40 dk
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 dk
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 dk
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Cachupa de peixe
50 dk