Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Białko
- 35.1 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 461.5 mg
Alternatywne przepisy
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35min
Crostata con fiori di zucca
1u. 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Tomino con coulis di fichi
55min
Filetto di maiale all’uva
1 godz. 15 min
Subrics
50min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 godz.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1u. 30min