Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut

Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut

4.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de sel et 1 c. à café
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • de riz semi-complet de Camargue (voir "Variante(s)")
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • de filets d'anchois à l'huile
    50 g
  • de poivrons rouges en conserve
    50 g
  • d'artichauts à l'huile
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 235.7 kcal / 988.5 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 801.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...