![Financiers Financiers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26D212F9-A677-4341-9CCF-9BB784761102/Derivates/121395c1-20c1-4750-bb96-df28ede0d825.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'amandes émondées
- 150 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g de farine de blé
- 170 g de sucre glace maison
- 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 150 g de blancs d'œufs (5 blancs d'œufs moyens)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 575 kJ / 138 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
-
Choix des portions - Best of 100 Przepisów, Francja
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Hiszpania
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma Cuisine 196 Przepisów, Beneluks
-
Ma cuisine au quotidien 239 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Szwajcaria
-
Ma cuisine au quotidien 196 Przepisów, Francja
-
Ma cuisine au quotidien 221 Przepisów, Kanada