Urządzenia i Akcesoria
Sauce hollandaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
250 g de beurre doux coupé en morceaux
-
50 g d'eau
-
1 c. à soupe de jus de citron
-
3 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
2187.8 kJ /
523.3 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Sauces
13 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Beurre blanc
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mousse au chocolat
3 godz. 20 min
Sauce béarnaise
40 min
Sauce orange-curry
10 min
Les beurres aromatisés
24 godz.