Urządzenia i Akcesoria
Clafoutis aux cerises
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
20 g de beurre
-
100 g de sucre en poudre
-
500 g de cerises noires, dénoyautées
-
100 g de farine de blé
-
4 œufs
-
1 pincée de sel
-
300 g de lait
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 part
Sód
106.7 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
1211.3 kJ /
289.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choix des portions - Best of
100 Przepisów
Francja
Francja
Je cuisine sainement, à chaque saison
27 Przepisów
Francja
Francja
Les promesses du Thermomix®
207 Przepisów
Francja
Francja
Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja
Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Beignets aux pommes
1h 20min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Iles flottantes
1h
Clafoutis aux pêches et gingembre frais
1h 10min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Far aux abricots
1h 15min
Clafoutis aux abricots
55min
Cake aux fruits confits
4h
Clafoutis figues-amandes
50min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Œufs au lait
50min
Gâteau de Savoie
55min