
Urządzenia i Akcesoria
Soupe à l'oignon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux80 g
-
d'oignons coupés en deux500 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de beurre20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de farine de blé10 g
-
d'eau900 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de pain rassis ou de baguette12 tranches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
300 kcal /
1255 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'oignon
7 Przepisów
Francja
Francja

Basiques - Soupes et veloutés
9 Przepisów
Francja
Francja

Best-Of Soupes et Veloutés
12 Przepisów
Francja
Francja

Ma Cuisine
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania

Ma Cuisine
196 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma Cuisine
196 Przepisów
Beneluks
Beneluks

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria

Ma cuisine au quotidien
239 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
196 Przepisów
Francja
Francja

Ma cuisine au quotidien
221 Przepisów
Kanada
Kanada

Nos soupes qui réchauffent
14 Przepisów
Francja
Francja