![Tartinade de fromage frais et de radis Tartinade de fromage frais et de radis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBA332F6-B870-494F-AB8E-09FB537BA6E9/Derivates/D092F3A2-5760-4BE0-9415-A0EEB20222C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
3 - 4
c. à soupe cresson frais, équeuté (10 g env.)
lub 3 - 4 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée (10 g env.) - 60 - 80 g de radis roses
- 200 g de fromage à tartiner, type St Môret® ou Madame Loïk
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de chorizo
5 Min
Tartinade au thon
10 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Tartinade d'artichaut à la tomate
2 Std. 15 Min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Tartinade jambon-œuf
35min
Tartinade de radis noir
5 Min
Rillettes de maquereau
5 Min
Rillettes allégées de poulet au curry
1 Std. 5 Min
Tartinade fondante et craquante aux courgettes
12 godz. 45 min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min