Salade de pâtes aux légumes et à la truite

Salade de pâtes aux légumes et à la truite

4.5 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de jus d'orange fraîchement pressé
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de filets de truite parés et désarêtés
    400 g
    400 g de filets de saumon frais, parés et désarêtés
  • de petits pois surgelés
    200 g
  • de pâtes sèches courtes (mezze penne rigate par ex.), 10 min de cuisson
    240 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de câpres en saumure rincées
    30 g
  • d'olives noires dénoyautées
    80 g
  • de tomates cerise coupées en deux ou en quartiers
    350 g
  • de poivre noir moulu (opcjonalnie)
    1 pincée
  • de jus de citron (opcjonalnie)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357 kcal / 1497 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...