Couscous d'agneau aux légumes verts

Couscous d'agneau aux légumes verts

4.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 250 g de grosses graines de couscous
  • 200 g d'eau tiède
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • 150 g d'oignons en quartiers
  • 1 gousse d'ail
  • 650 g d'épaule d'agneau désossée en morceaux
  • 1 c. à soupe de ras el-hanout
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • du poivre moulu
  • 200 g de petits pois surgelés
  • 200 g de fèves surgelées
  • 40 g de beurre en morceaux
  • quelques feuilles de coriandre fraîche ciselées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46 g
Kalorie 3226 kJ / 771 kcal
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...