Faire sauter du saumon
TM6

Faire sauter du saumon

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 200 g de filet de saumon frais, paré et désarêté détaillé en cubes (4 cm), essuyé avec du papier absorbant

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
2445 kJ / 584 kcal
Białko
40 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
0 g
Sód
120 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy