![Dorer de l'agneau en cubes Dorer de l'agneau en cubes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c857a76a-e849-493b-b9ae-70df690d1e1f/Derivates/f02b2de4-7552-42db-9dfe-1216e0b5ab3e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 250 g de viande d'agneau, désossée et dénervée, en morceaux (cubes 3-4 cm), essuyée avec du papier absorbant
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 2784 kJ / 665 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 188 mg
Alternatywne przepisy
Caraméliser 200 g d'oignons
40min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 dk
Dorer 250 g de porc en cubes
15 dk
Rissoler 200 g d'aubergine
30 dk
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15 dk
Rissoler 250 g de crevettes
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en cubes (à point)
15 dk
Dorer 250 g de poulet en cubes
15 dk
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 dk