Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes

Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes

4.7 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
420 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 200 g de poivrons rouges taillés en lanières (5 cm x 0,5)
  • ½ piment rouge frais coupé en tranches
  • 200 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (env. 30 g chacun), déveinées, essuyées avec du papier absorbant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 70.5 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 407.4 kJ / 97.1 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...