Urządzenia i Akcesoria
Rose syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
35 portions
Składniki
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
215.5 kJ /
51.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Indulgent hot chocolate
25 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Eggless mayonnaise
10 min
Sambal chilli
35 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Tom Yum Paste
45 min
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 godz. 20 min
Berry cordial
40 min