Urządzenia i Akcesoria
Rose syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
35 portions
Składniki
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
215.5 kJ /
51.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Butterscotch sauce
10 min
Chai tea
15 min
Chocolate sauce
20 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 godz. 10 min
Gado gado
1 godz.
Sichuan Chilli Oil
50 min
Spiced tomato chutney
30 min
Sambal oelek
20 min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 min
Tom Yum Paste
45 min
Mango pudding
12 godz. 15 min