Urządzenia i Akcesoria
Rose syrup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
35 portions
Składniki
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
215.5 kJ /
51.3 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Sambal chilli
35 min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 10 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Nasi lemak (coconut rice)
20 min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 godz. 20 min
Mango lassi
5 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Churros
40 min
Chana magaj
2 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Roti Canai (Roti Prata)
3 godz. 55 min