Finocchi ripieni

Finocchi ripieni

3.9 71 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 3 finocchi tagliati a metà
  • 100 g di prosciutto a pezzi
  • 100 g di mozzarella a pezzi
  • 200 g di latte
  • 20 g di burro
  • 20 g farina
  • 1 pizzico di noce moscata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 porzioni

Sód 1307 mg
Białko 62.2 g
Kalorie 4075.2 kJ / 974 kcal
Tłuszcz 50.6 g
Błonnik 19.1 g
Tłuszcz nasycony 28.6 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...