Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza

Polpette di merluzzo e coriandolo con riso alla verza

3.6 20 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Polpette di merluzzo e coriandolo
  • 15 g di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • 3 spicchi di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di filetti di merluzzo a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 400 g di pangrattato
Riso alla verza
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di verza a pezzi
  • 2 cucchiaini di sale
  • 250 g di riso a chicco lungo
  • 1000 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 416 kcal / 1741 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...