Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
lub 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 Min
Minestra di riso e ceci
30 Min
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Pasta e fagioli cannellini
40 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Zuppa di castagne
1 Std.
Zuppa montanara
1 Std.
Minestra di patate
50 Min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Polenta
1 Std.
Pasta e fagioli
50 Min
Zuppa di latte
30 Min