Salmone con salsa bernese e asparagi

Salmone con salsa bernese e asparagi

4.7 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Salsa bernese
  • 1 scalogno a pezzi
  • 40 g di aceto
  • 60 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dragoncello secco
  • 120 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 tuorli
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
  • 500 g di acqua
  • 4 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di asparagi verdi puliti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 167.8 mg
Białko 47.7 g
Kalorie 2445.6 kJ / 584.5 kcal
Tłuszcz 39.6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...