Pesto di avocado

Pesto di avocado

4.4 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio a metà senz'anima
  • 5 g radice fresca di zenzero a fettine
  • 30 g di cubetti di ghiaccio (3-4 cubetti)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 250 g di polpa di avocado maturo (circa 1 avocado e mezzo)
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 40 g di succo di lime spremuto fresco
  • 2 pizzichi di pepe nero in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...