Gâteau marbré potiron-chocolat

Gâteau marbré potiron-chocolat

4.6 156 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 parts

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • de chair de courge d'hiver coupée en dés
    400 g
  • œufs
    3
  • de sucre roux
    200 g
  • de farine de blé
    300 g
  • de levure chimique (1 sachet)
    2 c. à café
  • d'huile neutre
    60 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café rase
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 403.6 kcal / 1690.8 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 50.6 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...