
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau marbré potiron-chocolat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 parts
Składniki
-
d'eau400 g
-
de chair de courge d'hiver coupée en dés400 g
-
œufs3
-
de sucre roux200 g
-
de farine de blé300 g
-
de levure chimique (1 sachet)2 c. à café
-
d'huile neutre60 g
-
de cannelle en poudre1 pincée
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café rase
-
de chocolat noir détaillé en morceaux100 g
-
de beurre coupé en morceaux80 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
403.6 kcal /
1690.8 kJ
Białko
6.8 g
Tłuszcz
18.7 g
Węglowodany
50.6 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja