
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
- 70 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
- 120 g beurre doux coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 700 g d'eau
- glace à la vanille
- baies fraîches variées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 515 kcal / 2156 kJ
- Białko
- 8 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Węglowodany
- 38 g
- Błonnik
- 3.2 g