Sauce vinaigrette Dijon et érable

Sauce vinaigrette Dijon et érable

4.6 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • d'échalotes pelées et coupées en deux
    100 g
  • gousse d'ail petite
    1
  • d'huile d'olive (50 g + 50 g)
    100 g
  • de vinaigre balsamique blanc
    10 g
  • de vinaigre de xérès
    10 g
  • de jus de citron
    15 g
  • de moutarde de Dijon
    30 g
  • de sirop d'érable pur
    45 g
  • de sel
    ¼ c. à thé
  • poivre noir moulu selon le goût

Wartości odżywcze na 200 g

Kalorie 1109.4 kcal / 4641.6 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 100.2 g
Węglowodany 52.4 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 450.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...