Sardine Empanada
TM6 TM5

Sardine Empanada

4.7 (6 ocen)

Składniki

Shortcrust Pastry

  • 400 g plain flour
  • 180 g unsalted butter, cold, diced
  • 70 g water, ice cold
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Filling

  • 2 garlic cloves
  • 1 red pepper, cut in pieces
  • 1 yellow pepper, cut in pieces
  • 500 g red onions, quartered
  • 50 g olive oil
  • 1 pinch saffron threads
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 5 - 8 fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
    lub 300 g tinned sardines, in oil, drained
  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1473 kJ / 353 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
320 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy