Urządzenia i Akcesoria
Sardine Empanada
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Shortcrust Pastry
-
plain flour400 g
-
unsalted butter cold, diced180 g
-
water ice cold70 g
-
fine sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
Filling
-
garlic cloves2
-
red pepper cut in pieces1
-
yellow pepper cut in pieces1
-
red onions quartered500 g
-
olive oil50 g
-
saffron threads1 pinch
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
300 g tinned sardines, in oil, drainedfresh whole sardines, gutted filleted (depending on size, approx. 300 g)5 - 8
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
320 mg
Białko
11 g
Kalorie
1473 kJ /
353 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bread Pudding
50 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Bread Rolls with Condensed Milk
1 godz. 15 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 min
Mango on Coconut Sticky Rice
55 min
Savory Turnip Cake
26 godz. 55 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1 godz. 20 min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Brak ocen
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min