Mini Cheesecakes with Mango Purée
TM5 TM6

Mini Cheesecakes with Mango Purée

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • 70 g oat biscuits, coated with chocolate, broken in pieces
  • 20 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 200 g cream cheese
  • 150 g quark (curd cheese)
  • 80 - 90 g caster sugar
  • 10 g vanilla sugar
  • 2 tsp plain flour (10 g)
  • 1 medium egg
  • 200 g frozen mango, defrosted
  • 1 - 2 tsp lemon juice, to taste
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1394 kJ / 333 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy