Urządzenia i Akcesoria
Mini Cheesecakes with Mango Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
oat biscuits coated with chocolate, broken in pieces70 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
cream cheese200 g
-
quark (curd cheese)150 g
-
caster sugar80 - 90 g
-
vanilla sugar10 g
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
medium egg1
-
frozen mango piece defrosted200 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1394 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Sultana and Cranberry Rolls
14 godz. 25 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1 godz. 30 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Snowflake Crisp Nougat
20 min
Candy Corn Pudding
50 min
Apple Cake
1 godz.
Chocolate Affogato
10 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min