Mini Cheesecakes with Mango Purée

Mini Cheesecakes with Mango Purée

4.7 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • oat biscuits coated with chocolate, broken in pieces
    70 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    20 g
  • cream cheese
    200 g
  • quark (curd cheese)
    150 g
  • caster sugar
    80 - 90 g
  • vanilla sugar
    10 g
  • plain flour (10 g)
    2 tsp
  • medium egg
    1
  • frozen mango piece defrosted
    200 g
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tsp
  • water
    500 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1394 kJ / 333 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...