Urządzenia i Akcesoria
Mini Cheesecakes with Mango Purée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
oat biscuits coated with chocolate, broken in pieces70 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing20 g
-
cream cheese200 g
-
quark (curd cheese)150 g
-
caster sugar80 - 90 g
-
vanilla sugar10 g
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
medium egg1
-
frozen mango piece defrosted200 g
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1394 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 godz. 20 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Mango Cheesecake
6 godz. 35 min
Praline Cheesecake
4 godz. 10 min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 godz. 20 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4 godz. 30 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min