Risotto au poireau

Risotto au poireau

4.5 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de poireaux en morceaux (3 cm)
    350 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de riz risotto, tout type (par ex. carnaroli, cuisson 20 minutes)
    300 g
  • de jus de pomme
    400 g
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    2 cubes
  • pommes rouges, en quartiers
    2
  • de fromage de chèvre frais (Tendre Bûche), 150 g en morceaux (1 cm), 150 g en tranches
    300 g
  • de beurre en morceaux
    20 g
  • de poivre, moulu
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 603 kcal / 2531 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...