Tarte aux épinards

Tarte aux épinards

4.0 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de beurre froid, en morceaux, et un peu pour graisser
    80 g
  • de farine et un peu pour fariner
    160 g
  • de séré 40% de matières grasses
    250 g
  • de poudre à lever
    ¼ c. à café
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de gruyère en morceaux
    60 g
  • d'épinards hachés, surgelés
    800 g
  • œufs
    3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 538 kcal / 2243 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...