Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de carottes, en morceaux (3 cm)
- 250 g d'endives
- 20 g de beurre
- 300 g de riz risotto (par ex. Arborio)
- 900 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 125 g de fromage frais double crème au raifort
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2299 kJ / 549 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 22 g
Alternatywne przepisy
One pot penne-poireaux
30 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Tagliolini à la courge
1 godz. 20 min
Risotto au poireau
40 min
Carbonara végétarienne
30 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Omelette aux courgettes
40 min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Gratin de cornettes
50 min
Risotto à la courge
35 min