Magret de pato con salsa de soja y mirin

Magret de pato con salsa de soja y mirin

4.9 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 2 magrets de pato con piel sin hueso (de aprox. 1,5-3,5 cm de grosor)
  • 1 diente de ajo
  • 1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
  • 100 g de zumo de naranja
  • 25 g de miel
  • 10 g salsa de soja
  • 3 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de maicena
  • 75 g de agua
  • 25 g de mirin
  • 2 pellizcos de sal en escamas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 573.3 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 2053 kJ / 491 kcal
Tłuszcz 41.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...