
Urządzenia i Akcesoria
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
dientes de ajo3
-
de jengibre fresco (aprox. 1 cm)1 trozo
-
de zumo de naranja100 g
-
de miel25 g
-
de salsa de soja10 g
-
de pimienta molida3 pellizco
-
de maicena1 cucharadita
-
de agua75 g
-
de mirin25 g
-
magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)2
-
de sal2 pellizcos
-
de tomillo fresco1 ramita
-
de flor de sal2 pellizcos
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
491 kcal /
2053 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
41.3 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
573.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En su punto
40 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania