
Urządzenia i Akcesoria
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones
Składniki
-
3 dientes de ajo
-
1 trozo de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
-
100 g de zumo de naranja
-
25 g de miel
-
10 g de salsa de soja
-
3 pellizco de pimienta molida
-
1 cucharadita de maicena
-
75 g de agua
-
25 g de mirin
-
2 magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)
-
2 pellizcos de sal
-
1 ramita de tomillo fresco
-
2 pellizcos de flor de sal
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
491 kcal /
2053 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
41.3 g
Węglowodany
8.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
573.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

En su punto
40 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania