Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)

Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)

4.9 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • dientes de ajo
    3
  • de jengibre fresco (aprox. 1 cm)
    1 trozo
  • de zumo de naranja
    100 g
  • de miel
    25 g
  • de salsa de soja
    10 g
  • de pimienta molida
    3 pellizco
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de agua
    75 g
  • de mirin
    25 g
  • magrets de pato con piel sin hueso (de 1,5 a 3,5 cm de grosor)
    2
  • de sal
    2 pellizcos
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de flor de sal
    2 pellizcos
    2 pellizcos sal en escamas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 491 kcal / 2053 kJ
Białko 21.3 g
Tłuszcz 41.3 g
Węglowodany 8.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 573.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...