Risotto de parmesano y tomates secos

Risotto de parmesano y tomates secos

4.2 640 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

  • 80 g de queso parmesano en trozos
  • 40 g de tomates secos
  • 900 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
    1 cucharadita de sal
  • 70 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 60 g de mantequilla
  • 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
  • 400 g de arroz de grano redondo
  • 70 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 9.2 g
Kalorie 1558 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 52.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...